Wat is Brushbuddy?

bb-open aanzicht

Product specificaties BrushBuddy

De BrushBuddy is een opbergdoosje voor uw ragers oftewijl tandenstokers. De Brushbuddy is makkelijk in gebruik op de wastafel en zeer geschikt om mee op reis te nemen. De BrushBuddy  wordt geleverd met daarbij drie verschillende inzetstukjes waardoor alle soorten ragers in het Brushbuddy opbergsysteem kunnen worden opgeborgen.

De BrushBuddy kan in de afwasmachine en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De BrushBuddy wordt in Nederland gefabriceerd en verpakt. De kunststof en kleurstof voldoen aan de Europese norm.

Waarom een rager gebruiken?

Om uw gebit uw leven lang gezond te houden moet u dagelijks tandplak verwijderen. Dit kunt u het beste doen door naast dagelijks minimaal twee maal poetsen met een tandenborstel gebruik te maken van interdentale ragers, dit zijn kleine borsteltjes die u op dezelfde manier gebruikt als de beter bekende tandenstokers.

In Nederland begint men steeds meer ragers te gebruiken. Zo'n 25 jaar geleden waren er ca. 5 verschillende maten ragers, tegenwoordig heeft u keuze uit vele soorten, maten en merken, variërend van ca. 2 tot 18 mm borsteldiameter. Belangrijker dan de borsteldiameter is de doorgangsmaat, de kleinste ruimte waar een interdentale rager nog effectief plak kan verwijderen.

Nu is het zo dat de ragers over het algemeen veel duurder zijn dan de tandenstokers. Men heeft ook de neiging om de rager na het gebruik direct weg te gooien, net als bij de tandenstoker. Dit is vanaf nu niet meer nodig. De BrushBuddy is een houder en opbergsysteem voor uw interdentale ragers!

Bespaar geld met de BrushBuddy!

Met de BrushBuddy hoeft u uw ragers niet meer na één keer gebruiken weg te gooien. U kunt uw ragers, maakt niet uit van welk merk, plaatsen in de BrushBuddy waar de ragers na het afspoelen aan de lucht kunnen drogen en zo weer opnieuw kunnen worden gebruikt, dit scheelt weer in de aanschaf van nieuwe ragers en dat voelt u in uw portemonnee. Tevens zorgt de BrushBuddy ervoor dat u uw ragers altijd en overal kunt gebruiken. De BrushBuddy is naast een  houder ook een opbergsysteem voor uw ragers. Als u de BrushBuddy dicht doet kunnen de ragers veilig worden meegenomen.