Verzorg uw gebit!

Verzorg uw  gebit! BrushBuddy is gemak bij mondverzorging Dat Nederland meer aandacht aan gebitverzorging moet gaan besteden, blijkt wel uit het aantal mensen in Nederland dat lijdt aan paradontis. Driekwart van de 45-plussers lijdt aan deze tandvleesontsteking. Tandartsen verwijzen deze patiënten door naar de mondhygiënist(e), welke op zijn/haar beurt adviseert om het gebit dagelijks te verzorgen met interdentale ragers.

Dus eigenlijk kun je beter maar gelijk beginnen met het gebruiken van deze handige mini borsteltjes die je als tandenstokers gebruikt, zodat een bezoek aan de mondhygiëniste kan worden voorkomen.

De BrushBuddy is de oplossing om deze dagelijkse verzorging zo gemakkelijk en hygiënisch mogelijk te maken!

Elke dag met ragers je gebit schoonmaken is een goede manier van gebitverzorging. Maar deze ragers moeten dan wel hygiënisch blijven en dus niet in het stof verdagen, waarna het nog een keer wordt gebruikt. De BrushBuddy is een houder voor diverse soorten interdentale ragers, gemaakt van vrijwel onbreekbaar kunststof.

Hygiënisch: de interdentale ragers worden in de BrushBuddy opgeborgen, waardoor vuil zich niet aan de ragers kan hechten. Bovendien kan de BrushBuddy in de vaatwasser.

Cosmetisch: losse ragers in de badkamer is geen fraai gezicht, dus opbergen in de BrushBuddy is hiervoor een goede oplossing.

Voordelig in gebruik: de BrushBuddy gaat heel lang mee en de ragers kunnen langer worden gebruikt doordat ze in de BrushBuddy beschermd worden.

Handig op reis: je kunt de ragers overal mee naartoe nemen doordat ze in de BrushBuddy zijn opgeborgen. Dus in uw tas, op kantoor en mee op reis.

cropped-940x500-1.jpg