Multifunctioneel

Facebook Timeline cover

Een multifunctioneel opbergsysteem voor uw ragers

De BrushBuddy is multifunctioneel zo kunt u de BrushBuddy gebruiken als hygiënisch opbergsysteem om zo u interdentale ragers netjes op te bergen in de badkamer, zodat de ragers aan de lucht kunnen drogen zonder dat ze in het vocht liggen.

Een probleem dat veel voorkomt bij het opbergen van de ragers op de wastafel zonder BrushBuddy.  

Naast het fungeren als opbergsysteem is de BrushBuddy ook daadwerkelijk uw ‘Buddy’ als u onderweg bent of op reis. Door één handeling transformeert u de BrushBuddy van hygiënisch opbergsysteem naar handige reisverpakking (travelcase). Zo heeft u nooit meer last van rondslingerende ragers in uw tas.

Door de BrushBuddy op de plaats van bestemming, bijvoorbeeld een hotel, weer terug te transformeren naar handig hygiënisch opbergsysteem kunt u ook op uw tussenstop of eindbestemming de ragers hygiënisch opbergen. Hier wordt gelijk duidelijk waar onze pay-off vandaan komt, namelijk Éverywhere teeth care’.  

Zoals wij op de homepage al vermelden is de BrushBuddy geschikt voor verschillende ragers. Dit zijn de ragers van Lactona (8 soorten), Interprox (4 soorten) en de Tepe ragers van Tandex Flexi.