BrushBuddy | Dé accessoire voor uw mondhygiëne!

Wat is er nu lekkerder dan onbezorgd eten en drinken? Lekker de hele dag door eten en drinken zonder hiervan last te ondervinden. Waar eten en gedronken wordt, ligt ook tandplak op de loer. En dat is helemaal niet zo aangenaam, want het hebben van tandplak kan lijden tot tandvleesontsteking. Niet prettig! Dit vraagt om een product die de optimale verzorging biedt en tandplak bestrijdt. Dat kan namelijk vrij eenvoudig.

Weg met tandplak

Om tandvleesontsteking te voorkomen, wordt door mondhygiënisten steeds vaker ragers aangeraden. Dit zijn kleine borsteltjes die tandplak moeiteloos verwijderen. De borstel verwijdert meer tandplak dan de welbekende tandenstoker die de tandplak alleen loswringt. Je hebt verschillende soorten ragers, zodat er altijd wel een is die effectief tandplak verwijdert. Ragers zijn per stuk duurder en groter dan de tandenstoker, wat sommige mensen weerhoudt het te gaan gebruiken. Toch hoeft dat geen reden te zijn om de mond minder goed te verzorgen. Wat veel mensen niet weten, is dat ragers meerdere malen bruikbaar zijn en makkelijk worden opgeborgen. Met een product als de BrushBuddy berg je de ragers moeiteloos op en neem je het overal mee naartoe!

Wat is de BrushBuddy?

De BrushBuddy (10 cm x 5 cm) is een handig opbergdoosje voor alle type ragers. Zo bewaar je de ragers makkelijk in de badkamer of neem je ze mee op reis, zonder dat ze aangetast worden. Door de ragers in de BrushBuddy te bewaren, worden ze beschermd tegen vuil en is het meermalig gebruik hiervan wél mogelijk. Dit scheelt enorm in je portemonnee! De BrushBuddy bestaat uit kunststof waardoor je een stevig maar lichtgewicht doosje hebt dat de rager intact houdt. En is het vies? Dan stop je het gewoon in de afwasmachine waarna het weer direct te gebruiken is.

Voordelen BrushBuddy

Hygiënisch: de ragers blijven in de BrushBuddy intact, waardoor vuil zich niet aan de rager kan hechten. Bovendien kan de BrushBuddy in de vaatwasser.

Cosmetisch: losse ragers in de badkamer zijn geen fraai gezicht, waardoor het opbergen een schoner ogende ruimte creëert.Voordelig: de BrushBuddy gaat lang mee en de ragers zijn vaker bruikbaar doordat ze beschermd worden.

Voordelig: de BrushBuddy gaat lang mee en de ragers zijn vaker bruikbaar doordat ze beschermd worden.

Draagbaar: je kunt de ragers overal mee naartoe nemen doordat ze in de BrushBuddy zijn opgeborgen. Bewaar ze dus in je tas, op kantoor of neem het mee op reis. Zo ontstaat er ook nooit meer een ongemakkelijke situatie na het eten van een maaltijd.

Kortom, met de BrushBuddy is het een makkie om goed voor je gebit te zorgen. Je hebt voortaan altijd een rager bij de hand waardoor tandplak tot het verleden behoort. Het is weer tijd om te lachen!